Philips Senseo Select CSA240/60 review

Philips CSA240/60 review

Zoek je een gebruiksvriendelijke en technisch revolutionaire koffiemachine, die een heerlijk kopje koffie voor je zet? Dan is de Philips Senseo Select CSA240/60 de perfecte aankoop voor jou. Dit milieuvriendelijke koffiepadapparaat onderscheidt zich op meerdere vlakken van andere apparaten. Uniek is vooral de Intensity Plus-functie, waarmee je met één druk op de kop kunt kiezen uit drie smaakvarianten. Verder springt het Philips CSA240/60 Senseo apparaat in het oog vanwege de aantrekkelijke prijs.

In het kort

Wie een Philips CSA240/60 Senseo apparaat in huis heeft, kan eenvoudig en snel het perfecte kopje koffie maken. Deze zwartkleurige koffiemachine heeft een eenvoudig bedienbare Intensity Plus-schuifregelaar, waarmee je de smaak naar eigen believen kunt aanpassen. Zo kun je kiezen voor een normaal kopje koffie, een bakje met een sterke smaak of voor een espresso. Ook kun je optioneel kiezen voor een lekker crèmelaagje. Het assortiment SENSEO koffiemelanges is erg breed, dus qua smaken is alles mogelijk met de Philips Senseo Select CSA240/60. Ideaal is de geheugenfunctie van deze Philips Senseo. Deze functie maakt het mogelijk om elke keer weer jouw favoriete bakje zwart goud te zetten, precies volgens jouw unieke smaakwensen. En dat voor slechts 77,99 euro.

Belangrijkste eigenschappen van de Philips Senseo CSA240/60

Naast de handige Intensity Plus-smaakregelaar en geheugenfunctie biedt de Philips Senseo CSA240/60 nog meer moois. Een fijne eigenschap van dit apparaat is ook het duurzame karakter van dit koffiepadapparaat. De Philips CSA240/60 is namelijk samengesteld uit duurzame, veelal gerecyclede materialen en verbruikt weinig energie. Koop je een Philips CSA240/60, dan kies je dus bewust voor het milieu en voor een meer circulaire economie.

De verstelbare koffietuit is ideaal, omdat je de machine hiermee perfect kunt laten aansluiten op jouw favoriete kopje of koffiemok. Voortaan hoef je dus niet meer te wrikken en wringen om een kopje goed onder de schenktuit te krijgen. Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, kun je met dit Philips CSA240/60 Senseo apparaat ook de startfunctie instellen, via de knop Onmiddellijk starten. Doe je dit, dan begint de Senseo direct te lopen als het water op temperatuur is. Zo kun je nog eerder en sneller genieten van jouw favoriete koffiemelange!

Pluspunten en minpunten

De belangrijkste pluspunten van de Philips CSA240/60:

 • Een duurzame, milieuvriendelijke keuze.
 • De schuifregelaar die het mogelijk maakt om de smaaksterkte aan te passen
 • Optioneel een crèmelaagje toevoegen.
 • Binnen een halve minuut jouw perfecte kopje koffie zetten.
 • De direct starten-optie is ideaal voor een snelle kop koffie.
 • De scherpe prijs van de Philips CSA240/60.
 • De lekbak is eenvoudig los te halen, zodat je het apparaat snel en gemakkelijk schoon kunt maken. Het onderhouden van deze Senseo stelt verder weinig voor.

Minpunten van dit Senseo-apparaat:

 • De Philips Senseo Select CSA240/60 heeft geen opties om melk te gebruiken. Dus je kunt er helaas geen cappuccino of latte macchiato mee maken.
 • Niet iedere koffieliefhebber is blij met het feit dat de koffie meteen na het opwarmen gezet wordt.

Specificaties van het Philips CSA240/60 Senseo apparaat

De belangrijkste specificaties van de Philips Senseo CSA240/6 zijn:

 • Technische specificaties – Inhoud waterreservoir: 0,9 lt.; snoerlengte: 80 cm.; frequentie: ca. 55 Hz.; 220-240 Volt; pompdruk: 1 bar; koffiezettijd: max. 30 sec. voor 1 kopje en max. 60 sec. voor twee kopjes.
 • Belangrijke gebruikersspecificaties: automatische uitschakeling, ontkalkindicator; afneembare lekbak, geheugenfunctie, Intensity Plus.
 • Milieuspecificaties – ruim 90 procent gerecycled materiaal; energieverbruik: 1450 Watt, in stand-by modus: max. 0,5 Watt; energiebesparingsmodus zorgt voor ruim 50 procent minder energieverbruik.
 • Gewicht en maten – Afmetingen van Philips CSA240/60: (b, d, h): 155 x 310 x 310 mm; gewicht inclusief verpakking: 2,6 kg, los apparaatgewicht: 2,12 kg.

Over de prijs

Als het gaat om de prijs van de Philips Senseo Select CSA240/60 hoef je je als koffiefanaat geen zorgen te maken. Deze valt met slechts 77,99 euro enorm mee. Een voordeligere koffiepadmachine van deze topkwaliteit ga je als consument niet snel vinden, dus pak je kans!

Conclusie

Al met al kunnen we concluderen dat Philips met het CSA240/60 Senseo apparaat een koffiemachine in de markt gezet heeft, die duurzaam, multifunctioneel en prettig in het gebruik is. Vooral de in te stellen smaakintensiteit en de energiezuinige werking zijn interessante voordelen van de Philips Senseo CSA240/60. Dus wacht niet langer en bestel dit handige, gebruiksvriendelijke en duurzame koffiezetapparaat nu voordelig online!

Navigeer snel naar