Beste Dolce Gusto apparaten

Beste Dolce Gusto machines van 2022

Dolce Gusto machines gebruiken om een cappuccino of een lungo te brouwen is eenvoudig. Let op: een Dolce Gusto is geen Nespresso machine. De cups hebben verschillende afmetingen en melk wordt anders gebruikt in Dolce Gusto koffie. Omdat Dolce Gusto-machines twee soorten cups gebruiken voor dranken op basis van melk, is het concept anders. Nespresso-machines zijn minder duur en komen vaker voor. De Genio S is een kleine machine, evenals de Eclipse. De Infinissima is een redelijk geprijsd alternatief.

Top 6 Dolce Gusto apparaten

Bekijk hier de top 6 Dolce Gusto machines van dit moment:

Wat is een Dolce Gusto apparaat?

Dolce Gusto apparaten zijn uitstekend geschikt voor snelle, eenvoudige kopjes koffie. Ook speciale dranken, zoals een latte macchiato, kun je heel gemakkelijk maken.

Dolce Gusto machines werken met voorverpakte cups met gemalen koffie. De cups zijn luchtdicht afgesloten, zodat de koffie vers blijft. De koffiecup wordt in de koffiemachine geplaatst, de knop wordt ingedrukt en de koffie wordt gezet. Daarna wordt de lege cup weggegooid. Zo simpel werkt een Dolce Gusto apparaat.

Je hoeft je geen zorgen te maken over stoompijpjes, gemorste koffie, of melkopschuimers die niet goed zijn aangesloten. Dat is een groot voordeel van Dolce Gusto koffiemachines.

Picture of Over ons

Over ons

Iedere dag begint met een heerlijk kopje koffie. De ene dag een cappuccino en de andere dag een koffie zwart. Met mijn bonenmachine kan ik alle kanten uit. Als koffieliefhebber help ik anderen graag bij het vinden van het beste koffieapparaat. Daarom ben ik 123koffiezetapparaat.nl gestart. Dus heb je hulp nodig? Bekijk mijn tips op de website!

Navigeer snel naar