Beste koffiecupmachines

beste koffiecupmachine

Beste koffiecupmachines van 2022

Wat is de beste koffiecupmachine om aan te schaffen? Dat is een goede en moeilijke vraag om te beantwoorden. Iedere machine is namelijk anders en ook de wensen van de koffieliefhebber is anders. Wij gaan de vraag echter wel voor je beantwoorden. In het onderstaande overzicht kan je de 5 beste koffiecupmachines van dit jaar vinden. Bekijk dus hier welke koffiecupmachines je het beste kan aanschaffen.

Top 5 koffiecupmachines

Bekijk hier de top 5 koffiecupmachines van dit moment:

1. Nespresso De’Longhi Lattissima

De De’Longhi Nespresso Lattissima One EN500.B is als beste uit de test gekomen in de categorie koffiecupmachines. Met dit model kan je thuis zonder enige moeite de beste cappuccino of latte macchiato maken. De koffiecupmachine is voorzien van een nieuw en innovatief melksysteem waardoor je gemakkelijker koffierecepten met melk kunt bereiden. Geniet van de lekkerste melkspecialiteiten met deze De’Longhi Nespresso Lattissima One!

Klik hier voor actuele prijzen.

De'Longhi Nespresso Lattissima One EN500.B

2. Nespresso Sage Creatista® Plus

De Nespresso Sage Creatista® Plus is een koffiecupmachine met uitstraling. Met de Nespresso Creatista Plus zet je thuis eenvoudig koffie van professionele kwaliteit, afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. De Creatista Plus heeft een stijlvol aerodynamisch design en roestvrijstalen afwerking, een opwarmtijd van 3 seconden, 8 textuurniveaus en 11 melktemperatuurinstellingen. Elk apparaat heeft een roestvrijstalen melkreservoir meegeleverd.

Klik hier voor actuele prijzen.

Nespresso Sage Creatista® Plus SNE800BTR2ENL1

3. Magimix Nespresso Vertuo Plus

Beleef geweldige koffiemomenten met de Magimix Vertuo Plus koffiecupmachine van Nespresso. Kies met de Magimix Vertuo Plus je favoriete kopgrootte, van een kleine sterke espresso tot een grote kop koffie. Deze Magimix Vertuo Plus koffiemachine is verkrijgbaar in vijf verschillende kopformaten. Je kunt kiezen tussen Alto (414 ml), Mok (230 ml), Gran Lungo (150 ml), Dubbele Espresso (80 ml) en Espresso (40 ml).

Klik hier voor actuele prijzen.

Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart

4. Magimix Nespresso M196 CitiZ & Milk

Nespresso CitiZ & Milk is bedoeld voor koffieliefhebbers die graag de perfecte lungo of espresso drinken. Modern design en regelbaar koffievolume maken deze Nespresso-machine voorbestemd voor een moderne keuken.

CitiZ & Milk is een intuïtieve en gebruiksvriendelijke koffiemachine, ontworpen voor liefhebbers van modern design. Gebruiksvriendelijke functies zijn onder meer twee programmeerbare knoppen met een automatische stopfunctie voor espresso en het zetten van lange koffie.

Klik hier voor actuele prijzen.

Magimix Nespresso CitiZ & Milk M196 Zwart

5. Krups Nescafé Dolce Gusto Mini Me KP123B

Met Krups Nescafe Dolce Like Mini Me KP123B zet je de lekkerste koffiesoorten. Dankzij de automatische waterdosering is deze koffiemachine eenvoudig in te stellen. Kies een andere, plaats de capsule en Mini Me doet de rest. Ook de instellingen van de verschillende geprogrammeerde smaken zijn eenvoudig aan te passen aan jouw persoonlijke smaak. Je kunt zo vaak genieten van koffievariaties als je wil. Deze koffiemachine met capsules is energiezuiniger dankzij de eco-modus. In deze stand wordt de motor na 5 minuten automatisch uitgeschakeld.

Klik hier voor actuele prijzen.

Krups Nescafé Dolce Gusto Mini Me KP123B

Voordelen van een koffiecupmachine

Dit zijn de drie belangrijkste voordelen:

1. Altijd versie koffie

De gebruiker van de koffiecupmachine gooit een capsule in bij het kiezen van zijn drankje. Het resultaat: elke koffie wordt vers bereid! Met de extra mogelijkheid om een vers melksysteem aan te sluiten, worden ook lattevariaties zoals cappuccino met deze koffiemachine zeer snel en heerlijk bereid.

2. Controle over de smaak

Elke persoon heeft zijn eigen smaakvoorkeur. Sommigen houden van een medium gebrande koffie, anderen geven de voorkeur aan een donkere of zelfs cafeïnevrije koffie. Met een koffiecupmachine kan elke gebruiker zijn favoriete soort capsule kiezen en ervan genieten zoals hij of zij wil. Dit is een voordeel ten opzichte van espressomachines en andere koffiezetapparaten die automatisch alleen werken met capsules in specifieke smaken!

3. Kostenbesparend

De technologie van een koffiecapsulemachine is eenvoudiger dan die van een bonenmachine. Daardoor is hij goedkoper in aanschaf en vergt hij minder onderhoud. Bovendien zijn onze koffiemachines uitgerust met een automatisch reinigingssysteem, zodat je geen zorgen hebt over eventueel geknoei! Het reinigen van de koffiecupmachine is snel en eenvoudig.

Picture of Over ons

Over ons

Iedere dag begint met een heerlijk kopje koffie. De ene dag een cappuccino en de andere dag een koffie zwart. Met mijn bonenmachine kan ik alle kanten uit. Als koffieliefhebber help ik anderen graag bij het vinden van het beste koffieapparaat. Daarom ben ik 123koffiezetapparaat.nl gestart. Dus heb je hulp nodig? Bekijk mijn tips op de website!

Navigeer snel naar