Beste koffiemachines

beste koffiemachines

Beste koffiemachines van 2022

Ben je op zoek naar de lekkerste bak koffie die je ooit hebt gezet? Dan is een koffiemachine misschien wel iets voor jou. Maar hoe kies je nou de beste koffiemachine die past bij jouw koffiewensen? Wij hebben de beste koffiemachines voor je op een rijtje gezet.

Top 6 koffiemachines

Bekijk hier de top 5 koffiemachines van dit moment:

1. Sage the Oracle™ – RVS Pistonmachine

De Sage the Oracle™ is een RVS pistonmachine die van koffiezetten echt een hele unieke beleving maakt. Dit koffiemachine is uniek in zijn soort omdat de espressomachine koffiebonen volledig automatisch maalt, aanstampt en melk opschuimt. De topklasse kwaliteit zorgt voor een veel langere levensduur dan bij andere koffiemachines. Een dubbel verwarmingssysteem zorgt ervoor dat je tegelijk espresso kan zetten en melk kan opschuimen. Zo ben je binnen een minuut klaar en geniet je optimaal van je verse kop koffie. De echte koffieliefhebber wil niets liever dan een Sage the Oracle™ koffiemachine.

Klik hier voor actuele prijzen.

Sage the Oracle™ - RVS Pistonmachine

2. Siemens EQ.9 Plus Connect s500 TI9553X9RW

De Siemens EQ.9 Plus Connect s500 TI9553X9RW is als tweede uit de koffiemachine test gekomen. Wat dit koffiezetapparaat zo uniek maakt is dat het verbonden kan worden met de Home Connect app. Hiermee kan je online koffiezetten en is het je online kennisboek over koffie. Maak je eigen CoffeePlaylist en zet heel eenvoudig je favoriete kop koffie met de Siemens EQ.9 Plus Connect s500 TI9553X9RW.

Dus wil je genieten van een heerlijk bakkie koffie en gemak? Dan is dit Siemens EQ.9 Plus Connect s500 TI9553X9RW koffiemachine uitermate geschikt voor jou!

Klik hier voor actuele prijzen.

Siemens EQ.9 Plus Connect s500 TI9553X9RW

3. Krups Arabica Automatic EA8150

Geef een wauw-gevoel aan de keuken met deze schitterende Krups Arabica Automatic EA8150 espressoapparaat. Met het tekstdisplay wordt je handig begeleid tijdens het koffiezetten. Met de verschillende keuzeopties kan je verschillende kanten uit om een heerlijke espresso te zetten. Je kan met de Krups Arabica Automatic EA8150 twee koffierecepten opslaan voor dagelijks gebruik. Met een enkele druk op de knop kan je jouw eigen koffierecept zetten en de dag optimaal beginnen!

Klik hier voor actuele prijzen.

Krups Arabica Automatic EA8150

4. Philips 2200 serie EP2221/40

Bepaal je eigen koffierecepten met deze Philips 2200 serie EP2221/40 espressomachine. Met dit koffiezetapparaat zet je een espresso of gewone kop koffie met één druk op de knop. Heb je visite? Dan zet je twee koppen tegelijk en kan je samen genieten van een heerlijke kop, versgemalen koffie. Met de stoomfunctie kan je melk opschuimen voor een cappuccino en kan je het koffie-aanbod uitbreiden. De Philips 2200 serie EP2221/40 geeft zelf aan wanneer het apparaat ontkalkt moet worden. De Aquaclean waterfilter zorgt er echter voor dat dit niet vaak gedaan hoeft te worden.

Klik hier voor actuele prijzen.

Philips serie 2200 EP2221/40

5. HiPresso DP2002 koffiemachine

Met dit prachtige Hipresso DP2002 koffiemachine is je koffiebeleving compleet. Het touchscreen display zorgt voor een high-tech gevoel bij het zetten van je koffie. Klik op je gewenste type, hoeveelheid en temperatuur en zet de machine aan het werk. Met het display pas je heel eenvoudig je gewenste kop koffie aan en kan je deze instellen voor toekomstige kopjes. Zo heb je met de Hipresso DP2002 koffiemachine volledig in de hand hoe je koffie smaakt.

Klik hier voor actuele prijzen.

Hipresso DP2002 koffiemachine

6. Melitta Caffeo Solo E 950-222

De Melitta Caffeo Solo E 950-222 is een verrassing in de lijst met 5 beste espressomachines. En toch doet dit espressoapparaat niet veel onder voor de top 4. Met talloze mogelijkheden en een schitterend design is de Melitta Caffeo Solo E 950-222 espressomachine een aanwinst voor iedere keuken. Met dit koffiezetapparaat kan je zelf de temperatuur en sterkte van je koffie bepalen. Met een enkele draai aan de knop bepaal je ook nog eens de hoeveelheid van je kopje koffie. Een uniek detail van deze Melitta Caffeo Solo E 950-222 is de compactheid van het model. Dit is één van de kleinste volautomatische espressomachines ter wereld en past daardoor in nagenoeg iedere keuken.

Klik hier voor actuele prijzen.

Melitta Caffeo Solo E 950-222 - Volautomatische espressomachine

Wat is de beste koffiezetmachine?

De Sage the Oracle™ komt als beste uit de koffiezetmachine test. Deze automatische RVS pistonmachine is echt een aanwinst voor de koffieliefhebber. De unieke beleving van de koffiezetmachine maakt je kopje koffie nog lekkerder.

Onze top 5 koffiezetmachines in het kort:

  1. Sage the Oracle™
  2. Siemens EQ.9 Plus Connect s500
  3. Krups Arabica Automatic EA8150
  4. Philips 2200 serie EP221/40
  5. HiPresso DP2002

Een handige video

Wat voor soorten koffiemachines zijn er?

Je bent hier aan het juiste adres om de beste koffiemachine ooit te vinden! In jouw zoektocht naar een nieuw koffiezetapparaat kun je allerlei verschillende koffiezetapparaten tegenkomen. Als dat nog niet het geval is geweest, dan zal dat zeker nog gaan gebeuren. Deze korte samenvatting helpt je op weg en zal je voorbereiden op de variatie aan koffiemachines die beschikbaar is.

  • Espressomachines: deze modellen zijn er in verschillende vormen, zoals volautomaten en halfautomaten. Bij een volautomatische koffiemachine werkt het apparaat volledig zelfstandig. Bij een halfautomaat moet je zelf nog wat doen om een kop koffie te zetten.
  • Koffiecupmachines: met een koffiecupmachine heb je altijd verse koffie. Het werkt eenvoudiger dan een bonenmachine en je hebt de controle over de smaak.
  • Koffiepadmachines: koffie uit koffiepads is de laatste jaren steeds beter geworden. Een koffiepadmachine is daarnaast ook nog eens erg betaalbaar.
  • Koffiebonen machines: een bonen koffiezetapparaat zorgt echt voor de lekkerste kopjes koffie met versgemalen koffiebonen. De machines zijn echter wel wat prijziger, maar je krijgt er wel wat voor terug.
  • Pistonmachines: de piston koffiemachine groeit in populariteit en zien we steeds meer in de keuken terug. Je eigen pistonmachine kopen? Er zijn steeds meer budgetmodellen te koop.

De beste prijs betalen voor jouw nieuwe koffiemachine?

Bekijk hieronder de beste aanbiedingen van koffiemachines online:

Picture of Over ons

Over ons

Iedere dag begint met een heerlijk kopje koffie. De ene dag een cappuccino en de andere dag een koffie zwart. Met mijn bonenmachine kan ik alle kanten uit. Als koffieliefhebber help ik anderen graag bij het vinden van het beste koffieapparaat. Daarom ben ik 123koffiezetapparaat.nl gestart. Dus heb je hulp nodig? Bekijk mijn tips op de website!

Navigeer snel naar