Philips Grind & Brew HD7769/00 review

Philips Grind & Brew HD7769-00 review

De Philips Grind and Brew HD7769 is een koffiezetapparaat met een duo container. Hierdoor kan elk gezinslid een koffieboon naar keuze gebruiken, met de mogelijkheid om één of twee kopjes te zetten. Verder zet de koffiemachine binnen 10 minuten een heerlijk kopje koffie met temperaturen die schommelen tussen 80-85 graden Celsius. Bovendien is dit model eigenlijk een hybride machine met een uitstekende functionaliteit dankzij de ingebouwde conische molen; hij biedt 9 maalniveaus van fijn tot grof voor uw eigen persoonlijke smaak in uw dagelijks vers gezette bonen thuis elke dag!

Philips Grind & Brew HD7769/00 review

In het kort

De Philips Grind & Brew HD7769 is een koffiezetapparaat dat van bonen tot kopjes werkt en over 2 bonen-reservoirs beschikt. Zo kan elk gezinslid zijn eigen bonen kiezen, terwijl de machine binnen 10 minuten een heerlijk kopje koffie zet met een optimale temperatuur tussen 80-85 graden Celsius.

Het ontwerp van dit model is elegant en past in vrijwel elk huishouden thuis; het is ook hybride voor uitstekende functionaliteit! Met keuze uit 9 verschillende maalinstellingen, kan je elke dag verse kopjes bereiden met uw persoonlijke bonen-voorkeur van fijn tot grof.

De eigenschappen van de Philips Grind & Brew HD7769/00

De Philips Grind & Brew HD7769/00 heeft een dubbel bonenreservoir, zodat je kan afwisselen tussen twee verschillende koffiesmaken. Of vul de ene helft met cafeïnevrije koffie voor ‘s avonds terwijl je op de bank ligt te ontspannen! Dankzij de timer begint hij ‘s ochtends met het zetten van verse koffie zodra jouw wekker afgaat op de door jouw ingestelde tijd.

Met de draaiknop op het verlichte bedieningspaneel kun je eenvoudig aangeven hoeveel kopjes koffie er nodig zijn en de juiste sterkte daarvoor kiezen. Vergeten jouw koffiemachine uit te zetten? Hij schakelt zichzelf uit na 2 uur of wanneer er geen water meer in zit!

De plus- en minpunten

PluspuntenMinpunten
Ingebouwd LCD-displayGeen uitneembare watertank
Ingebouwde koffiemolenGeen schoonmaakindicator
Instelbare temperatuurKleine bonenhouders
Programmeerbare tijd & klok
Instelbare hoeveelheid
Instelbare koffiesterkte
Instelbaar verwarmingselement
Aroma twister
Automatische uitschakelfunctie
Automatische druppelstop

De Philips Grind & Brew HD7769/00 bestel je hier:

De specificaties

Dit zijn de specificaties van de Philips Grind & Brew HD7769/00 koffiemachine:

Technische eigenschappen:

Type apparaatFilterkoffiezetapparaat
Type kanGlazen kan
Maximaal vermogen1000 w
Aantal verwarmingselementen1
Inhoud watertank1,2 l
Aantal kopjes10
Materiaal buitenkantKunststof
Bereidingstijda10 min
Bereidingstemperatuur80 – 85 °C
Soort koffiefilterPapieren filter

Algemene eigenschappen:

Geïntegreerde koffiemolenJa
DruppelstopJa
Te verbinden met appNee
Automatische uitschakelingJa
Automatische uitschakeling, tijd40 min
TimerfunctieJa
ReinigingsalarmNee
SnoeropbergvakNee

Afmetingen en gewicht:

Hoogte50,5 cm
Breedte32,0 cm
Diepte28,0 cm
Gewicht4,6 kg

Wat kost de Philips HD7769/00?

Met €149,95 is de Philips Grind & Brew HD7769/00 heel goedkoop voor wat je krijgt. Deze Philips HD7769/00 is iedere euro waard als je van een lekkere kop koffie wil genieten.

De Philips Grind & Brew HD7769/00 serie bestel je hier:

Philips Grind & Brew HD7769/00 kopen? Onze conclusie

De Philips Grind & Brew HD7769/00 is echt een aanrader voor de snelle koffiedrinker. Dit komt vooral door functies en de prijs die de koffiemachine te bieden heeft. Wanneer we naar andere reviews kijken zien we vooral veel positieve reacties. Ook wij zijn na deze review positief en raden de Philips Grind & Brew HD7769/00 aan om online te kopen.

Goede alternatieven

Navigeer snel naar