Philips 5400 LatteGo review

Philips 5400 LatteGo review

De Philips Series 5400 LatteGo kopen? Deze volautomatische koffiemachine van Philips heeft ontzettend veel koffiekeuze te bieden. Maar is de Philips LatteGo 5400 Series ook aan te raden als het gaat om koffiekwaliteit? In deze review gaan we de koffiemachine eens wat beter bekijken.

Philips 5400 LatteGo review

In het kort

De Philips LatteGo is een volautomatische espressomachine uit de 5400-serie waarmee je zelf de controle hebt over maar liefst 12 verschillende koffievariaties. Met de Philips 5400 Series koffiemachine kan je met één klik op de knop genieten van je gewenste koffie, maar je kan ook je eigen koffierecepten opslaan. Zo is het mogelijk om razendsnel je favoriete kop koffie te zetten.

Met de Philips LatteGo 5400 Series kan je kiezen uit verschillende soorten koffie, zoals americano, cappuccino, espresso, flat white, latte macchiato, lungo en ristretto. Met dit Philips koffiezetapparaat geniet je razensnel van je gewenste kop koffie of melkspecialiteit!

De eigenschappen van de Philips LatteGo

Eén van de belangrijkste eigenschappen van de Philips LatteGo is dat je keuze uit 12 koffievariaties hebt en dit eenvoudig te bedienen is middels het overzichtelijke display. De koffie is erg lekker en het apparaat maakt weinig geluid, in tegenstelling tot veel andere koffiemachines.

Het enige nadeel wat we ervaren is dat de motor erg plakkerig is bij het verwijderen tijdens een schoonmaakbeurt. Hier zien we dan ook wat koffierestanten achterblijven. Het onderhoud zelf is wel erg eenvoudig.

De plus- en minpunten

PluspuntenMinpunten
Mooi strak designApparaat neemt veel ruimte in beslag
Veel koffiekeuzesMotor is plakkering bij onderhoud
Groot reservoir
Eenvoudig te bedienen display

De Philips LatteGo bestel je hier:

De specificaties

Dit zijn de specificaties van de Philips 3000 HD8821/01 espressomachine:

Geschikt voor type koffieKoffiebonen
One touch koffiespecialiteitenEspresso, Koffie, Americano, Cappuccino, Latte Macchiato, Flat White, Café Au Lait, Koffie verkeerd, Caffè Crema, Ristretto, Espresso Lungo, Functie voor reismokken, Opgeschuimde melk, Heet water
MelkopschuimerJa
Type melkopschuimerAutomatisch met melkreservoir
Aantal programma’s12
Aroma controleJa
Instelbare maalgraadJa
Maalniveau aanpasbaarJa
Verstelbaar watervolumeJa
Aantal kopjes per keer2
Temperatuur instellingenY
KopjeswarmerNee
Serveert heet waterJa
Afneembaar waterreservoirJa
Inhoud waterreservoir1,8 liter inhoud
Koffiebonen reservoir275 gram
Bodem met antislipJa
Koord opslagruimteNee
Druk van de pomp15 bar
Aanvullende functiesLatteGo-melksysteem, intuïtief display, 100% keramische molens, functie voor een extra shot, AquaClean-filter, 12 standen voor maalmolen, 12 koffievarianten, gebruikersprofielen
WaterfilterJa
Waterniveau indicatorJa
Automatisch uitschakelenJa
Stand by tuningJa
Type bedieningsknoppenTouchscreen display
Automatisch ontkalkingssysteemJa
Anti calcium filterNee
WaterfilterJa
Verwijderbare sediment reservoirJa
Garantie2 jaar
MerkPhilips
Model5400 Series
MpnEP5447-90
Garantie2 jaar
KleurZwart
Vermogen1850 W
Half- of volautomatischVolautomaat
IndicatielampjeJa
ModelEP5447-90
VaatwasserbestendigJa

Wat kost de Philips 5400 Series LatteGo?

Met €679,- is de Philips 5400 Series niet erg goedkoop, maar zeker de prijs waard. Met deze volautomatische koffiemachine kan je al jouw koffiewensen aanspreken. Geniet elke dag van een andere koffievariant en de aroma’s van je favoriete koffieboon.

De Philips LatteGo bestel je hier:

Philips LatteGo 5400 Series kopen? Onze conclusie

De Philips LatteGo is zeker een aanrader. De koffiemachine is een echte aanwinst voor de keuken, maar nog meer voor de koffieliefhebber. Met zijn overzichtelijke touchscreen display is deze LatteGo van Philips eenvoudig te bedienen. Daarnaast heb je zelf de volledige controle over jouw favoriete kop koffie. Wij zijn overtuigd dat deze koffiemachine de wensen van een echte koffieliefhebber vervult.

Navigeer snel naar