Philips 5400 LatteGo review

Philips 5400 LatteGo review

De Philips Series 5400 LatteGo kopen? Deze volautomatische koffiemachine van Philips heeft ontzettend veel koffiekeuze te bieden. Maar is de Philips LatteGo 5400 Series ook aan te raden als het gaat om koffiekwaliteit? In deze review gaan we de koffiemachine eens wat beter bekijken.

Philips 5400 LatteGo review

De Philips LatteGo 5400 in het kort

Van cappuccino’s en latte’s tot verse melkschuim, de Philips 5400 LatteGo zorgt ervoor dat je koffie-ervaring uitstekend wordt. We hebben deze machine geprobeerd en willen je alles vertellen over onze ervaringen met dit apparaat. Lees meer in onze review om te achterhalen of de Philips 5400 LatteGo iets voor jou is!

De Philips LatteGo is een volautomatische espressomachine uit de 5400-serie waarmee je zelf de controle hebt over maar liefst 12 verschillende koffievariaties. Met de Philips 5400 Series koffiemachine kan je met één klik op de knop genieten van je gewenste koffie, maar je kan ook je eigen koffierecepten opslaan. Zo is het mogelijk om razendsnel je favoriete kop koffie te zetten.

Met de Philips LatteGo 5400 Series kan je kiezen uit verschillende soorten koffie, zoals americano, cappuccino, espresso, flat white, latte macchiato, lungo en ristretto. Met dit Philips koffiezetapparaat geniet je razensnel van je gewenste kop koffie of melkspecialiteit!

De eigenschappen van de Philips LatteGo

Eén van de belangrijkste eigenschappen van de Philips LatteGo is dat je keuze uit 12 koffievariaties hebt en dit eenvoudig te bedienen is middels het overzichtelijke display. De koffie is erg lekker en het apparaat maakt weinig geluid, in tegenstelling tot veel andere koffiemachines.

Het enige nadeel wat we ervaren is dat de motor erg plakkerig is bij het verwijderen tijdens een schoonmaakbeurt. Hier zien we dan ook wat koffierestanten achterblijven. Het onderhoud zelf is wel erg eenvoudig.

De Philips LatteGo heeft indrukwekkende eigenschappen. Het heeft een gebruiksvriendelijk touchscreen, warmt snel op en heeft een uniek melksysteem zonder buizen. Bovendien zorgt de LatteGo voor een perfecte cremalaag op je koffie en kun je de temperatuur, hoeveelheid melk en sterkte van je drankje aanpassen.

Hieronder is een overzicht van de belangrijkste eigenschappen van de Philips LatteGo:

 • Touchscreen
 • Snelle opwarmtijd
 • Melksysteem zonder buizen
 • Perfecte cremalaag
 • Aanpasbare temperatuur, melkhoeveelheid en sterkte

Wat deze koffiemachine echt bijzonder maakt, is het feit dat hij geen buizen gebruikt om melk op te schuimen. Hierdoor heb je geen last van verstoppingen en is het reinigen van het melksysteem eenvoudig. Bovendien kun je met de LatteGo genieten van een perfecte cremalaag op je koffie, die niet alleen heerlijk smaakt, maar er ook professioneel uitziet.

Wil je ook genieten van heerlijke koffie met een perfecte cremalaag? Kies dan voor de Philips LatteGo en ervaar zelf het gemak en de geweldige smaak die deze koffiemachine biedt.

De plus- en minpunten

PluspuntenMinpunten
Mooi strak designApparaat neemt veel ruimte in beslag
Veel koffiekeuzesMotor is plakkering bij onderhoud
Groot reservoir
Eenvoudig te bedienen display

De Philips LatteGo bestel je hier:

Specificaties van de Philips LatteGo

De Philips LatteGo is een koffiemachine met indrukwekkende specificaties. Het maakt gebruik van innovatieve technologie om heerlijke koffie en melkschuim van professionele kwaliteit te bereiden. U kunt uw drankje personaliseren met aanpasbare opties zoals temperatuur en sterkte van de koffie. De LatteGo is ook eenvoudig te reinigen en te onderhouden, zodat u altijd van een probleemloze koffie-ervaring kunt genieten.

Hieronder vindt u een overzichtstabel met de belangrijkste specificaties van de Philips LatteGo:

 • Type: Koffiemachine
 • Melksysteem: LatteGo-melkopschuimsysteem
 • Koffiesoorten: Espresso, cappuccino, latte macchiato en meer
 • Aanpasbare opties: Temperatuur, sterkte en hoeveelheid koffie
 • Inhoud waterreservoir: 1,8 liter
 • Capaciteit bonenreservoir: 250 gram
 • Reinigingsmethode: Automatisch reinigingsprogramma
 • Afmetingen: 24 x 35 x 44 cm

Hieronder een overzicht van de specificaties van de Philips LatteGo 5400:

Geschikt voor type koffieKoffiebonen
One touch koffiespecialiteitenEspresso, Koffie, Americano, Cappuccino, Latte Macchiato, Flat White, Café Au Lait, Koffie verkeerd, Caffè Crema, Ristretto, Espresso Lungo, Functie voor reismokken, Opgeschuimde melk, Heet water
MelkopschuimerJa
Type melkopschuimerAutomatisch met melkreservoir
Aantal programma’s12
Aroma controleJa
Instelbare maalgraadJa
Maalniveau aanpasbaarJa
Verstelbaar watervolumeJa
Aantal kopjes per keer2
Temperatuur instellingenY
KopjeswarmerNee
Serveert heet waterJa
Afneembaar waterreservoirJa
Inhoud waterreservoir1,8 liter inhoud
Koffiebonen reservoir275 gram
Bodem met antislipJa
Koord opslagruimteNee
Druk van de pomp15 bar
Aanvullende functiesLatteGo-melksysteem, intuïtief display, 100% keramische molens, functie voor een extra shot, AquaClean-filter, 12 standen voor maalmolen, 12 koffievarianten, gebruikersprofielen
WaterfilterJa
Waterniveau indicatorJa
Automatisch uitschakelenJa
Stand by tuningJa
Type bedieningsknoppenTouchscreen display
Automatisch ontkalkingssysteemJa
Anti calcium filterNee
WaterfilterJa
Verwijderbare sediment reservoirJa
Garantie2 jaar
MerkPhilips
Model5400 Series
MpnEP5447-90
Garantie2 jaar
KleurZwart
Vermogen1850 W
Half- of volautomatischVolautomaat
IndicatielampjeJa
ModelEP5447-90
VaatwasserbestendigJa

Naast deze indrukwekkende specificaties biedt de Philips LatteGo nog een aantal unieke details. Het heeft een intuïtief touchscreen bedieningssysteem, waardoor het selecteren van uw favoriete koffiedranken nog gemakkelijker wordt. Bovendien is het LatteGo-melkopschuimsysteem ontworpen om gemakkelijk te reinigen en heeft het geen extra melkslangen of containers nodig. Dit zorgt voor een hygiënische en gebruiksvriendelijke ervaring.

Als u een koffiemachine zoekt die aan al uw behoeften voldoet, is de Philips LatteGo een uitstekende keuze. Het biedt niet alleen diverse aanpasbare opties om uw ideale kopje koffie te creëren, maar ook een gebruiksvriendelijk ontwerp en een eenvoudig reinigingsproces.

Om het meeste uit uw Philips LatteGo te halen, raden we u aan om regelmatig de onderdelen schoon te maken en het automatische reinigingsprogramma te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de machine in optimale staat blijft en u langer kunt genieten van heerlijke koffie. Het is ook belangrijk om vers gemalen koffiebonen van goede kwaliteit te gebruiken om de smaak van uw drankje te optimaliseren.

Wat kost de Philips 5400 Series LatteGo?

De Philips 5400 Series LatteGo is een koffiemachine met een innovatief melksysteem. Benieuwd naar de prijs? Bekijk de onderstaande tabel voor gedetailleerde informatie.

Prijsinformatie Philips 5400 Series LatteGo:

Prijs geschiedenis voor Philips LatteGo 5400 serie EP5441/50 - Espressomachine - Zwart/RVS

Statistieken

Huidige prijs €599,99 juni 16, 2024
Hoogste prijs €759,99 februari 18, 2024
Laagste prijs €599,99 april 26, 2024
Sinds december 22, 2023

Laatste prijswijzigingen

€607,99 april 30, 2024
€599,99 april 26, 2024
€639,00 april 4, 2024
€674,99 april 1, 2024
€664,99 maart 28, 2024

De Philips LatteGo bestel je hier:

Philips LatteGo 5400 Series kopen? Onze conclusie

De Philips LatteGo 5400-serie biedt een geavanceerde koffie-ervaring met innovatieve functies. Het heeft een snel opwarmend systeem en een uitneembare zetgroep voor eenvoudig onderhoud. Naast de eerder genoemde functies, zijn er ook specificaties en prijzen beschikbaar voor de verschillende modellen in de serie.

Deze serie is ontworpen om aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende koffieliefhebbers te voldoen. Een bekende koffiekenner heeft de Philips LatteGo 5400-serie beschreven als “een revolutie in thuisbarista-ervaring”. Het gemak van het bereiden van professionele koffiedrankjes in je eigen keuken heeft dit apparaat erg populair gemaakt bij liefhebbers van hoogwaardige koffie.

Navigeer snel naar