Krups Essential EA8150 Volautomatische Espressomachine review

Krups Arabica Automatic EA8150
 

Belangrijkste inzicht:

 • De Krups Essential EA8150 Volautomatische Espressomachine is een hoogwaardige espressomachine die gebruiksgemak en kwaliteit combineert. Het biedt een breed scala aan functies en instellingen om de perfecte kop koffie te bereiden.
 • Met de Krups Essential EA8150 Volautomatische Espressomachine kunt u genieten van verschillende koffievarianten, zoals espresso, cappuccino en latte macchiato, allemaal met één druk op de knop. Het apparaat maakt gebruik van geavanceerde technologie om consistente en heerlijke koffie te garanderen.
 • Een ander opvallend kenmerk van de Krups Essential EA8150 Volautomatische Espressomachine is de mogelijkheid om de maalgraad, hoeveelheid koffie en waterhoeveelheid aan te passen. Hierdoor kunt u de smaak en sterkte van uw koffie naar wens aanpassen.

Inleiding

De Krups Essential EA8150 Volautomatische Espressomachine is een geavanceerd koffieapparaat. Met één druk op de knop zet het apparaat de perfecte kop koffie. Met deze machine kunt u genieten van heerlijke espresso, cappuccino en andere koffiespecialiteiten. De kwaliteit en smaak zijn van het hoogste niveau.

De Krups Essential EA8150 zorgt met een druk van 15 bar voor een perfecte extractie van de koffie. Dit zorgt ervoor dat de aroma’s en smaken optimaal naar voren komen. De machine heeft ook een ingebouwde bonenmaler, zodat u altijd verse koffie kunt gebruiken voor het beste resultaat. U kunt ook de maalgraad en hoeveelheid koffie aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren.

Het compacte en elegante ontwerp van de Krups Essential EA8150 is een ander belangrijk kenmerk. Met zijn strakke lijnen en roestvrijstalen afwerking past deze machine perfect in elke keuken. Het gebruiksvriendelijke LCD-scherm en de intuïtieve knoppen maken het apparaat eenvoudig te bedienen.

Niet alleen de koffie, maar ook het melkschuim is van uitstekende kwaliteit met deze espressomachine. Met het stoompijpje kunt u gemakkelijk melk opschuimen voor een heerlijke cappuccino of latte macchiato. De temperatuur van het melkschuim is instelbaar, zodat u altijd kunt genieten van uw favoriete drankje op de juiste temperatuur.

Kortom, de Krups Essential EA8150 Volautomatische Espressomachine is de ideale keuze voor koffieliefhebbers die op zoek zijn naar gemak, kwaliteit en smaak. Met de geavanceerde functies en het elegante ontwerp zorgt deze machine ervoor dat u elke dag kunt genieten van de perfecte kop koffie.

Kenmerken van de Krups EA8150

Ontdek de opmerkelijke kenmerken van de Krups EA8150 espressomachine en hoe het je koffie-ervaring naar een hoger niveau tilt. Leer meer over de uitzonderlijke mogelijkheid van deze machine om de smaak van je koffie aan te passen aan jouw voorkeuren. Bereid je voor op een bevredigende koffiebeleving met dit geavanceerde apparaat dat je in staat stelt om de perfecte kop koffie te zetten, elke keer weer.

Mogelijkheid om de smaak van de koffie aan te passen

De Krups EA8150 is een volautomatische espressomachine waarmee je de smaak van de koffie kunt aanpassen naar jouw wens. Op deze manier kun je altijd genieten van jouw favoriete kopje koffie.

De machine heeft vijf kenmerken die je in staat stellen om de smaak aan te passen:

 1. De maalgraad is instelbaar. Hiermee kun je bepalen hoe grof of fijn de koffie gemalen wordt, wat invloed heeft op de extractie en de smaak van de koffie.
 2. De koffiesterkte is aanpasbaar. Je hebt volledige controle over de sterkte van je koffie, of je nu een milde ochtendkoffie of een sterke espresso wilt.
 3. Je kunt zelf bepalen hoeveel water er gebruikt wordt bij het zetten van een kopje koffie. Dit geeft je de flexibiliteit om de hoeveelheid aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeur.
 4. De temperatuur van het water dat door de gemalen koffie stroomt, kan worden ingesteld naar jouw voorkeur. Dit heeft invloed op het aroma en het smaakprofiel van de koffie.
 5. Met het stoompijpje van de machine kun je melkschuim maken voor bijvoorbeeld cappuccino of latte macchiato. Ook de dikte en textuur van het melkschuim kun je naar eigen wens aanpassen.

Wat deze machine uniek maakt, is de combinatie van al deze mogelijkheden om de smaak van de koffie aan te passen. Koffieliefhebbers kunnen hun drankje precies afstemmen op hun persoonlijke smaakvoorkeuren en zo elke dag genieten van een perfect kopje koffie.

Gebruiksgemak en design van de machine

Het gebruiksgemak en design van de Krups Essential EA8150 volautomatische espressomachine zijn twee belangrijke aspecten waar we dieper op zullen ingaan. We zullen ons richten op het bonenreservoir met een ruime inhoud, wat zorgt voor een langdurige en moeiteloze koffie-ervaring. Ontdek hoe dit kenmerk de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid van de machine verbetert, zonder concessies te doen aan het esthetische aspect van het ontwerp.

Bonenreservoir met ruime inhoud

Het bonenreservoir van de Krups EA8150 espressomachine heeft een grote capaciteit, waardoor je meerdere kopjes koffie achter elkaar kunt zetten zonder het reservoir bij te vullen. Je kunt ongeveer 30 kopjes koffie maken voordat het reservoir leeg is en bijgevuld moet worden.

Het bonenreservoir bevindt zich bovenop de machine, wat gemakkelijke toegang en gebruiksgemak biedt. Hierdoor kun je de bonen eenvoudig bijvullen wanneer dat nodig is, zonder extra handelingen te hoeven verrichten.

Naast de grote capaciteit van het bonenreservoir heeft de Krups EA8150 ook andere handige functies die het gebruiksgemak vergroten. Deze volautomatische espressomachine heeft een ingebouwde koffiemolen, waardoor de bonen direct vers gemalen worden voor elk kopje koffie. Bovendien kun je de maalgraad en aromasterkte naar wens instellen, zodat je zelf de smaak van de koffie kunt bepalen.

Dankzij het bonenreservoir met grote capaciteit kun je langdurig genieten van koffie zonder regelmatig bij te hoeven vullen. Met behulp van de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de Krups EA8150 espressomachine kun je telkens weer genieten van verse koffie met jouw favoriete smaakinstellingen. De Krups EA8150 biedt de mogelijkheid om twee kopjes koffie te zetten en onthoudt je favoriete instellingen, maar de bereidingstijd voor cappuccino is helaas lang.

Functionaliteit van de Krups EA8150

Ontdek de indrukwekkende functionaliteit van de Krups EA8150! Deze volautomatische espressomachine biedt niet alleen de mogelijkheid om twee heerlijke kopjes koffie tegelijkertijd te zetten, maar beschikt ook over een handige geheugenfunctie voor jouw favoriete instellingen. Of je nu geniet van een intiem koffiemoment met een vriend of gewoon je eigen perfecte kopje wilt zetten, deze functies maken de Krups EA8150 een uitstekende keuze voor al je koffiebehoeften. Laat je verrassen door het gebruiksgemak en de veelzijdigheid van deze machine!

Mogelijkheid om twee kopjes koffie tegelijkertijd te zetten

De Krups EA8150 heeft de handige functie om twee kopjes koffie tegelijkertijd te zetten, wat ideaal is voor huishoudens met meerdere koffiedrinkers. Dit is vooral handig tijdens drukke ochtenden wanneer iedereen snel van een kopje koffie wil genieten.

Met deze functie kun je gemakkelijk twee kopjes espresso, lungo of andere koffiespecialiteiten tegelijkertijd bereiden. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat beide kopjes op hetzelfde moment klaar zijn om van te genieten. Je hoeft niet meer op elkaar te wachten voordat je kunt genieten van je verse kopje koffie.

Naast de mogelijkheid om twee kopjes tegelijkertijd te zetten, heeft de Krups EA8150 nog veel meer unieke kenmerken. Bijvoorbeeld, het apparaat heeft een bonenreservoir met een ruime inhoud, waardoor je minder vaak de bonen hoeft bij te vullen. Dit is handig als je regelmatig koffie zet en geen tijd wilt verspillen aan het steeds opnieuw bijvullen van de bonen.

Een ander handig kenmerk van deze machine is de geheugenfunctie voor favoriete instellingen. Hiermee kun je jouw persoonlijke voorkeuren opslaan, zoals de gewenste sterkte en hoeveelheid koffie per kopje. Op die manier kun je elke keer weer genieten van jouw perfecte kopje koffie zonder telkens de instellingen aan te passen.

Met al deze geweldige functies is het geen verrassing dat de Krups EA8150 positieve feedback krijgt van andere kopers. Ze prijzen vooral de smaak, de eenvoudige bediening en de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien scoort het apparaat hoog zowel op Coolblue als Bol.com, wat aangeeft dat veel mensen tevreden zijn met hun aankoop.

Kortom, de Krups EA8150 biedt niet alleen de mogelijkheid om twee kopjes koffie tegelijkertijd te zetten, maar ook tal van andere handige functies die bijdragen aan een geweldige koffie-ervaring. Met dit apparaat kun je elke dag genieten van verse en smaakvolle koffie, precies zoals jij het wilt.

Met de Krups EA8150 kun je niet alleen de koffie naar smaak aanpassen, maar ook je favoriete instellingen opslaan met de handige geheugenfunctie.

Geheugenfunctie voor favoriete instellingen

De Krups EA8150 espressomachine heeft een handige geheugenfunctie waarmee je jouw favoriete instellingen kunt opslaan. Met deze functie kun je snel en gemakkelijk genieten van jouw perfecte kopje koffie, precies zoals jij het wilt.

Hieronder staat een overzicht van de verschillende instellingen die je kunt aanpassen en opslaan in het geheugen van de machine:

 1. Maalgraad: Pas de fijnheid van de gemalen koffiebonen aan naar je eigen smaak. Met de Krups EA8150 kun je kiezen uit verschillende maalgraden, van grof tot extra fijn.
 2. Hoeveelheid: Bepaal zelf hoeveel koffie je wilt zetten. Met de geheugenfunctie kun je eenvoudig je ideale hoeveelheid instellen en opslaan voor later gebruik.
 3. Temperatuur: Stel de temperatuur van het water in voor een optimale smaakextractie. Met de geheugenfunctie kun je jouw gewenste temperatuur vastleggen, zodat je altijd kunt genieten van een perfect warm kopje koffie.
 4. Sterkte: Kies jouw gewenste sterkte voor een aangepaste smaakervaring. Of je nu houdt van een milde espresso of een sterke lungo, met de geheugenfunctie hoef je alleen maar op de knop te drukken om jouw favoriete sterkte te selecteren.

Met deze geheugenfunctie hoef je niet telkens opnieuw je voorkeuren in te stellen. Je kunt eenvoudigweg je favoriete instellingen opslaan en met één druk op de knop genieten van jouw gepersonaliseerde kopje koffie.

Prijs-kwaliteitsverhouding en levensduur van de machine

Bij het kopen van een espressomachine is het belangrijk om te kijken naar de prijs-kwaliteitsverhouding en levensduur van de Krups Essential EA8150 Volautomatische Espressomachine. Door deze factoren te analyseren, krijgen we een beter idee van de waarde van de machine en hoe lang deze meegaat.

Een handige manier om deze aspecten te beoordelen is door middel van een tabel. Hierin kunnen we verschillende kenmerken van de machine vergelijken op basis van hun prijs en kwaliteit. We kijken naar de koffiekwaliteit, gebruiksgemak, duurzaamheid en prijsklasse. Door deze kenmerken naast elkaar te zetten, kunnen we een duidelijk beeld krijgen van de prijs-kwaliteitsverhouding en een weloverwogen keuze maken.

Naast de tabel zijn er nog meer positieve eigenschappen van de Krups Essential EA8150. Deze machine heeft een hoogwaardig maalsysteem, waardoor de koffiebonen altijd vers gemalen worden voor een optimale smaak. Ook heeft de machine een grote watertank, waardoor je veel kopjes koffie kunt zetten zonder steeds water bij te vullen. Daarnaast is de EA8150 gemakkelijk schoon te maken, dankzij de uitneembare zetgroep en automatische reinigingsfunctie.

Al met al is de Krups Essential EA8150 een espressomachine met een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een lange levensduur. Met zijn veelzijdige functies en duurzame ontwerp is dit een uitstekende keuze voor liefhebbers van kwaliteitskoffie.

Nadelen van de Krups EA8150

Hoewel de Krups EA8150 Volautomatische Espressomachine zijn voordelen heeft, zijn er ook enkele nadelen waar rekening mee moet worden gehouden. In deze sectie zullen we de nadelen van deze machine bespreken. We kijken naar:

 • De lange bereidingstijd voor cappuccino
 • Het onderhoud en reiniging van de machine
 • Het lawaai tijdens het malen van bonen
 • Het ontbreken van een heet water functie

Door deze aspecten te begrijpen, kunnen potentiële gebruikers een weloverwogen beslissing nemen over hun aankoop.

Lange bereidingstijd voor cappuccino

Deze espressomachine van Krups, het model EA8150, staat bekend om zijn lange bereidingstijd voor cappuccino. Bij het maken van een cappuccino met deze machine moet je rekening houden met een iets langere wachttijd dan bij andere koffiezetapparaten.

Een mogelijke reden voor de langere bereidingstijd van cappuccino is het ontbreken van een automatische melkopschuimer in deze machine. In plaats daarvan moet je zelf de melk opschuimen met behulp van een aparte melkopschuimer. Dit vergt extra tijd en kan de totale bereidingstijd verlengen.

Het onderhoud en reinigen van de machine kan ook enige tijd in beslag nemen, wat de bereidingstijd voor cappuccino verder kan verhogen. Het is belangrijk om regelmatig de verschillende onderdelen van de machine te reinigen om ervoor te zorgen dat de koffie goed blijft smaken en verstoppingen worden voorkomen.

Hoewel de langere bereidingstijd voor cappuccino een nadeel kan zijn voor sommige gebruikers, heeft de Krups EA8150 ook veel positieve eigenschappen, zoals aanpasbare smaakopties, gebruiksgemak en een ruim bonenreservoir. Dit maakt het apparaat nog steeds aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare espressomachine.

Met deze informatie in gedachten kunnen potentiële kopers een weloverwogen beslissing nemen over hun aankoop en zich bewust zijn van de mogelijke tijdsinvestering die vereist is bij het bereiden van cappuccino met de Krups EA8150. De machine houdt van een schone omgeving, maar maakt wel wat geluid tijdens het schoonmaken.

Onderhoud en reiniging van de machine

Regelmatig onderhoud en reiniging van de Krups EA8150 espressomachine zijn erg belangrijk om de machine in optimale conditie te houden en de levensduur te verlengen. Door regelmatig schoon te maken, wordt voorkomen dat er koffieresten en ander vuil ophopen, wat de smaak en kwaliteit van de koffie ten goede komt.

Een essentieel aspect van het onderhoud is het ontkalken van de machine. Kalkaanslag kan zich ophopen in het interne systeem en de prestaties van de machine beïnvloeden. Om dit probleem te voorkomen, wordt aanbevolen om regelmatig een ontkalkingscyclus uit te voeren met behulp van een geschikt ontkalkingsmiddel.

Daarnaast heeft de Krups EA8150 ook een automatisch reinigingsprogramma. Deze functie helpt bij het schoonmaken van verschillende onderdelen, zoals het melksysteem en de zetgroep. Het is echter nog steeds belangrijk om handmatig schoon te maken, vooral na het bereiden van melkdranken. Dit kan gedaan worden door de juiste onderdelen af te spoelen met warm water en ze grondig schoon te maken met een zachte borstel of doek.

Het is ook aan te raden om regelmatig het bonenreservoir en waterreservoir schoon te maken. Dit kan eenvoudig worden gedaan door ze uit de machine te halen en af te wassen met warm water en afwasmiddel.

Door regelmatig onderhoud en reiniging uit te voeren volgens de instructies van de fabrikant, kan de Krups EA8150 espressomachine aanzienlijk langer meegaan en een consistente kwaliteit van koffie blijven leveren.

Lawaai tijdens het malen van bonen

Bij het malen van bonen met de Krups EA8150 kan er wel wat lawaai zijn. Gebruikers hebben opgemerkt dat het geluidsniveau tijdens het malen vrij hoog is en enigszins storend kan zijn. Het is belangrijk om te vermelden dat dit vooral tijdens het malen gebeurt en niet bij andere stappen in het koffiezetproces.

Het lawaai wordt deels veroorzaakt door de krachtige motor en molen in de machine. De Krups EA8150 maakt gebruik van een efficiënt maalsysteem dat bonen snel en nauwkeurig kan malen om een verse kop koffie te maken. Het hoge geluidsniveau tijdens het malen is dus een neveneffect van deze krachtige prestaties.

Hoewel sommige gebruikers dit als hinderlijk kunnen ervaren, moet wel gezegd worden dat het geluidsniveau binnen acceptabele grenzen blijft en niet extreem luid is. Bovendien duurt het malen van bonen maar enkele seconden, dus het lawaai heeft geen langdurige impact.

Ondanks het eventuele lawaai heeft dit geen negatief effect op de kwaliteit van de koffie die de machine produceert. De Krups EA8150 kan nog steeds heerlijke kopjes espresso, cappuccino en andere koffievarianten leveren, zelfs met het aanwezige geluid tijdens het malen.

De Krups EA8150: geen heet water, maar wel hete koffie!

Geen heet water functie

De Krups EA8150 is een volautomatische espressomachine zonder heet water functie. Dit betekent dat de machine geen apart heet water kan leveren, bijvoorbeeld voor thee of melk opwarmen. Ondanks het ontbreken van deze functie, biedt de machine nog steeds veel mogelijkheden om koffie te bereiden.

Voor gebruikers die graag verschillende warme dranken willen bereiden met één apparaat, kan het ontbreken van een heet water functie als nadeel worden gezien. Ze moeten mogelijk een extra apparaat, zoals een waterkoker, aanschaffen om aan hun warmwaterbehoeften te voldoen.

Hoewel sommige volautomatische espressomachines in deze prijsklasse wel een ingebouwde heet water functie hebben, is het niet ongebruikelijk dat deze functie ontbreekt. Veel modellen zijn voornamelijk gericht op koffiezetten en bieden geen extra functionaliteiten, zoals een heet water functie.

Als u op zoek bent naar een koffiemachine die ook warm water kan leveren voor andere dranken, is de Krups EA8150 mogelijk niet de beste keuze voor u. Toch heeft de machine andere handige functies en instellingen waarmee u kunt genieten van uw favoriete kopje koffie.

Het is altijd interessant om te kijken naar de ervaringen van andere kopers met de Krups EA8150, maar onthoud dat smaken kunnen verschillen – net zoals meningen op Coolblue en Bol.com.

Ervaringen van andere kopers

Nadat we de Krups Essential EA8150 volautomatische espressomachine hebben besproken, is het tijd om te horen wat andere kopers te zeggen hebben. We gaan dieper in op hun ervaringen en feedback, met speciale aandacht voor de positieve reacties over de smaak, prijs en bediening van deze machine. Bovendien zullen we de scores bekijken die deze espressomachine heeft ontvangen op Coolblue en Bol.com. Laten we duiken in de bevindingen van andere kopers en ontdekken wat hen heeft aangetrokken tot de Krups Essential EA8150.

Positieve feedback over smaak, prijs en bediening

Gebruikers zijn erg positief over de Krups EA8150 volautomatische espressomachine. Ze zijn vooral tevreden over de smaak, prijs en bediening. Het is mogelijk om de smaak van de koffie aan te passen, wat gebruikers in staat stelt om hun favoriete aroma te creëren. Bovendien wordt ook de betaalbaarheid van het apparaat en het gemak van de bediening geprezen.

Veel gebruikers zijn blij met de keuzevrijheid die de Krups EA8150 biedt bij het zetten van koffie. Met verschillende instellingen en aanpassingsmogelijkheden kunnen zij experimenteren en hun ideale kopje koffie samenstellen. Bovendien zijn gebruikers ook tevreden over de prijs-kwaliteitsverhouding van de machine, omdat zij vinden dat ze waar krijgen voor hun geld.

Het gebruiksgemak en design van de machine worden ook positief beoordeeld. Het bonenreservoir heeft een ruime inhoud, waardoor gebruikers minder vaak bonen hoeven bij te vullen. Dit maakt de machine geschikt voor dagelijks gebruik. Een unieke functie van de Krups EA8150 is de geheugenfunctie voor favoriete instellingen. Gebruikers kunnen hun persoonlijke voorkeuren opslaan en met één druk op de knop genieten van hun favoriete kopje koffie. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat elke kop koffie aan individuele wensen voldoet.

Over het algemeen zijn gebruikers zeer tevreden over de smaak, prijs en bediening van de Krups EA8150. Ze waarderen de mogelijkheid om hun koffie naar eigen voorkeur aan te passen en vinden dat ze waar krijgen voor hun geld. Het gebruiksgemak en design van de machine zorgen ervoor dat deze volautomatische espressomachine wordt aanbevolen door andere kopers.

Scores op Coolblue en Bol.com

Op Bol.com heeft de Krups EA8150 een gemiddelde score van 4.6 van de 5 sterren, gebaseerd op meer dan 200 beoordelingen. Hier worden dezelfde positieve punten benadrukt, namelijk de smaak, gebruiksgemak en het ontwerp van de machine. Gebruikers zijn tevreden over hoe eenvoudig het is om hun favoriete instellingen op te slaan en opnieuw te gebruiken. Bovendien wordt de bonenreservoir met een ruime capaciteit ook gewaardeerd.

Hoewel er veel positieve feedback is over de Krups EA8150, zijn er ook enkele negatieve punten genoemd door kopers. Sommige gebruikers ervaren een lange bereidingstijd voor cappuccino en vinden het onderhoud en schoonmaken van de machine tijdrovend. Daarnaast zijn er klachten over het geluid tijdens het malen van de bonen en het ontbreken van een functie voor heet water.

Over het algemeen geven scores op Coolblue en Bol.com aan dat de meeste kopers positief zijn over de Krups EA8150 volautomatische espressomachine. Ze waarderen met name de smaak, prijs en werking van het apparaat. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de genoemde nadelen voordat je een aankoop doet.

Tips voor gebruik: aparte melkopschuimer gebruiken

Als u de Krups Essential EA8150 volautomatische espressomachine gebruikt, kan het handig zijn om een aparte melkopschuimer te gebruiken. Op deze manier kunt u genieten van een perfecte schuimlaag op uw cappuccino of latte macchiato.

Hier is een eenvoudige gids in drie stappen om u te helpen bij het gebruik van een aparte melkopschuimer met de Krups Essential EA8150:

 1. Bereid uw koffie voor met behulp van de volautomatische espressomachine. Maal de koffiebonen, zet de espresso en verwarm eventueel de melk volgens de instructies van de machine. Op deze manier zet u een heerlijke kop koffie.
 2. Terwijl uw espresso wordt gezet, bereidt u de melkopschuimer voor. Giet de gewenste hoeveelheid melk in de melkopschuimer en volg de instructies van de fabrikant om de melk op te schuimen. Zorg ervoor dat het melkschuim de juiste consistentie en temperatuur heeft.
 3. Giet het melkschuim voorzichtig op uw espresso om uw favoriete melkdrank te maken, zoals een cappuccino of latte macchiato. U kunt uw drankje ook decoreren met een beetje cacaopoeder of kaneel.

Door een aparte melkopschuimer te gebruiken, heeft u volledige controle over de kwaliteit en consistentie van uw melkschuim, waardoor u kunt genieten van een perfecte kop koffie.

Het gebruik van een aparte melkopschuimer heeft verschillende voordelen. Ten eerste kunt u de melkopschuimer apart gebruiken, wat handig is als uw koffiemachine geen ingebouwde melkopschuimer heeft. Ten tweede kunt u de melkopschuimer naar wens aanpassen, zodat u het melkschuim de gewenste consistentie en temperatuur kunt geven. Bovendien is het gebruik van een aparte melkopschuimer een leuke en creatieve manier om uw koffiedranken te personaliseren en te decoreren.

 

Enkele feiten over de Krups Essential EA8150 Volautomatische Espressomachine review:

 • ✅ De Krups EA8150 is een populaire volautomatische koffiemachine met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. (Bron: Teamonderzoek)
 • ✅ De machine biedt de mogelijkheid om de temperatuur, sterkte en hoeveelheid koffie naar eigen smaak in te stellen. (Bron: Teamonderzoek)
 • ✅ Het bonenreservoir heeft een ruime inhoud van 260 gram, waardoor je niet vaak hoeft bij te vullen. (Bron: Teamonderzoek)
 • ✅ De Krups EA8150 heeft een geheugenfunctie om favoriete instellingen op te slaan. (Bron: Teamonderzoek)
 • ✅ De machine heeft een compact formaat en is daardoor geschikt voor kleine keukens. (Bron: Teamonderzoek)

Navigeer snel naar