De’Longhi Nespresso Gran Lattissima review

De'Longhi Nespresso Gran Lattissima review

De’Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650.W is een compact, mooi vormgegeven koffie- en espressoapparaat dat geschikt is voor thuisgebruik. Het apparaat is uitgerust met een ingebouwde melkopschuimer, wat ervoor zorgt dat je koffie en espresso met gebruik van verse melk kunt maken zonder het gebruik van een aparte melkopschuimer.

De specificaties van de De’Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650.W

De voornaamste specificaties van dit apparaat zijn de volgende:

  • Afmetingen: 36,7 x 27,6 x 20,3 cm (B x H x D)
  • Gewicht: 4,3 kg
  • Capaciteit waterreservoir: 1 liter
  • Capaciteit vuilnisbak: 1 capsules
  • Opschuimcapaciteit: 0,5 liter
  • Materiaal: Kunststof
  • Soort koffie: Nespresso-capsules
  • Vermogen: 1400 W
  • Bediening: Display met knopbediening

De De’Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650.W is uitgerust met een ingebouwde melkopschuimer, dit wil zeggen dat je koffie en espresso met verse melk kan maken zonder het gebruik van een apart toestel. Het apparaat is ook voorzien van een automatische uitschakelfunctie. Dit zorgt ervoor dat het apparaat na een bepaalde tijd automatisch uitschakelt om energie te besparen. Het apparaat is gemaakt van kunststof, wat het zowel een stevig als mooi karakter geeft. Tenslotte is het apparaat ook voorzien van een kabelopbergsysteem. De stroomkabel kan hiermee gemakkelijk opgeborgen worden wanneer het niet in gebruik is.

De voor- en nadelen

Een van de grote voordelen van de De’Longhi Nespresso Gran Lattissima is de gemakkelijke bediening. Het apparaat is voorzien van een duidelijk afleesbare display en een knopbediening waarmee je gemakkelijk de verschillende koffie- en espresso-opties kunt selecteren.

Hiernaast is de koffie en espresso die het apparaat produceert van zeer hoge kwaliteit. De machine maakt gebruik van Nespresso-capsules en je kan er kopjes koffie mee zetten alsof ze zijn gemaakt door een professioneel barista. De melkopschuimer produceert ook perfect geschuimde melk, wat betekent dat je cappuccino’s en latte’s kunt maken die net zo lekker smaken als die van een koffiebar.

Een ander pluspunt is de compacte afmeting van het apparaat. Hoewel het apparaat voldoende opslagcapaciteit heeft voor het waterreservoir en de opvangbak, is het nog steeds compact genoeg om gemakkelijk op een aanrecht of in een keukenkast te plaatsen. Dit maakt het apparaat geschikt voor mensen met beperkte keukenruimte.

Een van de minpuntjes van de De’Longhi Nespresso Gran Lattissima is dat het apparaat alleen geschikt is voor het gebruik van Nespresso-capsules. Dit betekent dat je niet zomaar elke soort koffiebonen kunt gebruiken, maar wel moet werken met de capsules die speciaal door Nespresso zijn ontwikkeld. De kwaliteit van deze capsules is in het algemeen echter zeer goed en Nespresso heeft een ruim aanbod aan verschillende smaken.

Een ander nadeel is dat de De’Longhi Nespresso Gran Lattissima niet goedkoop is. Hoewel het apparaat van hoge kwaliteit is en gemakkelijk te gebruiken, is het wel een behoorlijk prijzige aanschaf. Dit is vooral belangrijk om in gedachten te houden als je op zoek bent naar een betaalbaar koffie- en espressoapparaat voor thuisgebruik.

Wat kost de De’Longhi Nespresso Gran Lattissima?

De prijs van een De’Longhi Nespresso Gran Lattissima apparaat kan variëren afhankelijk van waar je het koopt en of het apparaat aanbiedingen of kortingen heeft. In het algemeen ligt de prijs van een De’Longhi Nespresso Gran Lattissima apparaat echter in de hogere prijsklasse.

Prijs geschiedenis voor De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650.B Zwart

Statistieken

Huidige prijs €349,00 mei 19, 2024
Hoogste prijs €349,00 maart 3, 2024
Laagste prijs €349,00 maart 3, 2024
Sinds maart 3, 2024

Laatste prijswijzigingen

€349,00 maart 3, 2024

Op het moment van schrijven (december 2022) kost een De’Longhi Nespresso Gran Lattissima apparaat ongeveer tussen €280 en €300, afhankelijk van de verkoper. Dit is behoorlijk prijzig in vergelijking met andere koffie- en espressoapparaten op de markt, dus het is belangrijk om goed na te denken voordat je een aankoop doet. Als je op zoek bent naar een betaalbaar apparaat voor thuisgebruik, zijn er mogelijk andere opties die beter bij je budget passen.

Is deze De’Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650.W het kopen waard?

Over het algemeen is de De’Longhi Nespespresso Gran Lattissima een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een gemakkelijk te gebruiken apparaat voor het maken van koffie en espresso met verse melk. Het apparaat is eenvoudig te bedienen met de knopbediening en duidelijke display, en het produceert hoogwaardige koffie en espresso met behulp van Nespresso-capsules. De ingebouwde melkopschuimer maakt het mogelijk om cappuccino’s en latte’s te maken zonder het gebruik van een aparte melkopschuimer, wat het apparaat nog gemakkelijker maakt voor thuisgebruik. Een van de minpunten van het apparaat is dat het beperkt is tot het gebruik van Nespresso-capsules, en het is ook behoorlijk prijzig in vergelijking met andere koffie- en espressoapparaten op de markt. Al met al is de De’Longhi Nespresso Gran Lattissima een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardig apparaat voor het maken van koffie en espresso met verse melk.

Navigeer snel naar