De’Longhi Magnifica S ECAM21.117.B review

De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.B review

De De’Longhi Magnifica S ECAM21.117B is een koffiemachine die alles biedt wat je van een moderne espressomachine verwacht. Het is een krachtig en snel apparaat dat je voorziet van een perfecte espresso. Met deze De’Longhi Magnifica S haal je overigens niet alleen maar een krachtige espresso machine in huis. Het is ook nog eens een koffiemachine met veel innovatieve functies. Met deze koffiemachine maak je op een heel eenvoudig zowel heerlijke espressokoffie als cappuccino.

Eigenschappen

De De’Longhi Magnifica S ECAM21.117.B is een stijlvolle, eenvoudig te gebruiken espressomachine. Het apparaat is voorzien van een geavanceerd verwarmingselement, waardoor de koffie binnen slechts 40 seconden klaar is. De machine is ook voorzien van een aroma-selectieprogramma, waarmee je precies de hoeveelheid koffie kunt selecteren die je nodig hebt, variërend van een enkele espresso tot een dubbele espresso. De machine is ook voorzien van een verstelbare koffiehoeveelheidsregelaar die je kunt gebruiken om de koffiesterkte te regelen.

De De’Longhi Magnifica S ECAM21.117 espressomachine heeft ook een geïntegreerd melksysteem met twee opties voor warme en koude melk, zodat je naar eigen wens de lekkerste melkspecialiteiten kunt maken. Daarnaast is het apparaat voorzien van een uitgebreide lijst met andere functies, waaronder een automatische uitschakeling, een warmhoudplaat voor kopjes, een waterreservoir, een waterfilter en een timer. Kortom, de Magnifica S ECAM21.117.B is een alles-in-één espressomachine die perfect is voor iedereen die van vers gezette koffie houdt.

Plus- en minpunten

De Magnifica S ECAM21.117.B is een uitstekende koffiemachine voor mensen die graag van kwaliteitskoffie willen genieten. De machine heeft veel voordelen, waaronder een ingebouwde molen, waardoor profiteert van de smaak en het aroma van de versgemalen bonen. Daarnaast biedt het apparaat je verschillende instellingen voor temperatuur en koffie-intensiteit en is het voorzien van een zelfreinigend systeem en een magneetkop voor het laten stromen van de koffie. De machine is overigens ook erg duurzaam en voegt een luxe uitstraling toe aan je keuken.

De De’Longhi Magnifica S ECAM21.117.B heeft echter ook enkele nadelen. Vanwege de vele verschillende functies kan deze machine kan soms ingewikkeld zijn om te bedienen. Dit zorgt voor een slechte gebruikerservaring. Het apparaat is daarnaast niet geschikt voor het bereiden van diverse soorten thee. Als dat je doel is, dan zou de Philips 2200 Serie EP2221/40 uit dit overzicht mogelijk een betere keuze kunnen zijn Ten slotte kan deze De’Longhi Magnifica S ook als luidruchtig worden ervaren, wat mogelijk tot ongemak voor bewoners of gasten in dezelfde ruimte leidt.

Modelspecificaties

De De’Longhi Magnifica S ECAM21.117.B is een espresso- en koffiemachine die is ontworpen om espresso en verschillende koffievariaties te maken, zoals een ervaren barista je serveert. Het apparaat heeft een modern design en is voorzien van een digitaal display en touch-bediening. Het is daarnaast voorzien van een thermoblock-systeem, waardoor de koffie altijd de juiste temperatuur heeft. Hij heeft een capaciteit voor 250 gram gemalen koffie en beschikt over een afneembaar waterreservoir met een capaciteit van 1,8 liter. Als aangenaam extraatje bevat de machine een ingebouwde melkopschuimer met een automatische reinigingsfunctie. Ook heeft het apparaat een automatische ontkalking die de levensduur van de machine verlengt.

De Magnifica S ECAM21.117.B espressomachine is tenslotte energiezuinig en maakt het mogelijk om koffie met slechts een druk op de knop voor je te produceren. Het apparaat heeft een auto-off-functie die het toestel automatisch uitschakelt na 9 minuten stilstand.

Prijs en kosten

Deze De’Longhi Magnifica S ECAM21.117 reviews is niet compleet als we ook niet naar het prijskaartje van het apparaat zouden kijken. Krijg je ook echt waar voor je geld? Een ding is sowieso zeker. Dit is een van de meest veelzijdige espressoapparaten die op de markt verkrijgbaar zijn. Het is een compacte, maar krachtige machine die perfect past bij het moderne leven van vandaag. Het apparaat is voorzien van een eigentijds design en beschikt over een groot aanbod aan verschillende functies. Het heeft een ruime watercapaciteit van 1,8 liter, wat betekent dat je deze De’Longhi ook eenvoudig kunt gebruiken voor het snel klaarmaken van meerdere kopjes koffie voor een groter gezelschap. De machine is daarnaast voorzien van een geïntegreerd melksysteem, zodat je er ook lekkere cappuccinos en latte macchiatto’s mee kunt produceren.

Deze Magnifica S is sowieso een van de beste opties voor mensen die op zoek zijn naar een espressoapparaat dat een echte barista-ervaring biedt voor een betaalbare prijs. De adviesprijs van de machine is €399. Dit is een relatief betaalbare prijs voor een espressoapparaat met zoveel kracht en veelzijdigheid. Bij deze De’Longhi Magnifica S ECAM21.117 is de prijs en kwaliteitsverhouding absoluut prima. Dit is zonder meer een van de beste espressoapparaten die je als consument kunt kopen.

Prijs geschiedenis voor De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.B - Volautomatische espressomachine - Zwart

Statistieken

Huidige prijs €362,40 juli 15, 2024
Hoogste prijs €374,93 februari 5, 2024
Laagste prijs €259,90 maart 27, 2024
Sinds februari 5, 2024

Laatste prijswijzigingen

€362,40 april 26, 2024
€357,00 april 18, 2024
€353,00 april 11, 2024
€367,22 april 3, 2024
€259,90 maart 27, 2024

Conclusie

De De’Longhi Magnifica S ECAM21.117.B is een uitstekende en veelzijdige espressomachine. Het heeft een modern ontwerp, een krachtige motor en is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor de machine sterk en duurzaam is. De drie verschillende instelbare koffiesterktes, de geïntegreerde melkopschuimer en de energiebesparende modi maken deze machine ideaal voor dagelijks gebruik. Bovendien is het één van de meest betaalbare espressomachines op de markt. Het hoogwaardige espressoapparaat biedt je een uitgebreid scala aan functies waarmee je aan al je dagelijkse koffiebehoefte kunt voldoen. Kortom, als je op zoek bent naar een betaalbare, krachtige en betrouwbare espressomachine, dan is de dit apparaat de perfecte keuze voor jou. Koop de De’Longhi Magnifica S ECAM21.117.B vandaag nog en geniet van heerlijke koffie voor je hele gezin.

Navigeer snel naar